Bedrijfsfotografie

als het op bedrijfsfotografie aankomt, is Muzo Media uit Obdam uw bedrijfsfotograaf

Beelden zeggen meer dan woorden, daarom is het belangrijk om pakkende afbeeldingen op uw website te presenteren om zo de perfecte uitstraling te creëren. Door het plaatsen van de juiste beelden op uw website kunt u een bepaalde emotie los brengen bij de bezoekers. Zo kunnen beelden verrassen, verleiden, prikkelen of iemand nieuwsgierig maken.
Bij Muzo Media staat de aandacht voor uw wensen en eisen centraal en bent u verzekerd van exclusieve, professionele en eigentijdse fotografie. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie, flexibiliteit en de inzet van professionele technieken.

Wij zijn gespecialiseerd in fotoreportages van uw bedrijf, productfotografie, architectuurfotografie, reclamefotografie, zakelijke portretten van u en uw medewerkers en evenementenfotografie. Wij werken hiervoor samen met een gerenommeerde fotograaf.

De foto’s worden geleverd op een DVD of worden online verzonden via WeTransfer in JPEG, TIFF, PSD of PNG bestandsformaat met 72 of 300 DPI en met kleurprofiel CMYK, aRGB of sRGB. De geleverde foto’s zijn geschikt voor publicatie op zowel online als offline media. De auteursrechten blijven bij de fotograaf. Het beeldmateriaal mag door u vrij worden gebruikt voor al uw commerciële doeleinden.

Bent u zoek naar een fotograaf die uw bedrijfspand laat vereeuwigen, opnames maakt op de werkvloer of de directie laat portretteren? Zoek niet verder en neem contact met ons op.