Onze diensten

maak kennis met ons uitgebreide dienstenpakket.

Website ontwikkeling, webdesign en website bouwen

Website ontwikkeling

Wij bouwen professionele websites in alle soorten en maten. Of het nu gaat om een kleine website voor een zzp’er, een uitgebreide responsive website of een mobiele site, u bent bij ons aan het juiste adres!

Webwinkel en webshop

Webwinkel

Muzo Media ontwikkelt webshops die voorzien zijn van een gebruiksvriendelijke beheeromgeving en gekoppeld kunnen worden aan elk gewenst betaalmiddel zoals PayPal, iDeal of creditcard.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

U heeft een fraaie webshop of website maar bezoekers blijven uit? Onze online marketing diensten bieden u vele mogelijkheden om uw doelgroep op een effectieve manier te benaderen.

Webhosting

Webhosting

Zeker weten dat uw website en email nooit offline zijn? Kies dan voor onze voordelige webhosting met een gegarandeerde uptime van 99%! Een extra domeinnaam nodig? Ook dit regelen wij graag voor u!

Social Media

Social media

Twitter, Youtube en Facebook  zijn alom bekend, maar hoe zet u deze middelen effectief in voor uw onderneming? Wij helpen u graag om de kracht van social media optimaal te benutten.

Grafisch Ontwerp, waaronder logo en huisstijl, brochure, advertentie en flyer ontwerp

Grafisch Ontwerp

Of het nu gaat om een pakkend logo, een professionele huisstijl, een opvallende brochure, een creatief visitekaartje of een spetterende advertentie, Muzo Media ontwerpt het voor u!

Tekstschrijven en SEO webteksten

Tekstschrijven

Bent u op zoek naar pakkende en unieke teksten voor uw website of gedrukte media? Onze tekstschrijver schrijft wervende (SEO) teksten die klanten prikkelen en aanzetten tot actie.