Internetbureau Muzo Media.

wij zijn een webdesign & grafisch ontwerpbureau met een veelzijdig aanbod van diensten

Wij zijn Muzo Media, een jong full service internet en grafisch ontwerpbureau gevestigd in het gezellige Zwaag, onder de rook van Hoorn in Noord Holland. Sinds 2009 houden wij ons dagelijks bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van creatieve, betaalbare en gebruiksvriendelijk websites en webwinkels voor het MKB en zelfstandige ondernemers. Eerst vanuit Obdam, maar sinds 2020 vanuit Zwaag.

Onze kracht ligt in onze persoonlijke aanpak, professionaliteit en deskundigheid. Wij denken graag met u mee en gaan alleen voor het beste resultaat! Door ons no-nonsens-beleid kunnen wij u bovendien scherpe tarieven en een persoonlijke benadering garanderen!

Full service webdesign & grafisch ontwerpbureau

Dankzij de kennis en ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgedaan kunnen wij u naast het ontwikkelen van websites ook diverse aanvullende diensten aanbieden. U kunt hierbij denken aan het ontwerpen van een logo en/of huisstijl, het verzorgen van drukwerk of uw website beter vindbaar te maken d.m.v. zoekmachine optimalisatie. Maar ook voor webhosting en het registreren van uw domeinnaam of het (her)schrijven van teksten voor op uw website of andere media bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze kernwaarden

Wij vinden het belangrijk om 100% transparant te zijn over onze werkwijze en de kosten. U weet bij Muzo Media dan ook altijd vooraf waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel, een 9 tot 5 mentaliteit zult u dan ook niet snel aantreffen bij Muzo Media. De wetten van de klok zijn niet voor ons geschreven en wij schikken ons geheel naar uw agenda. Kunt u alleen in de avonduren of het weekend? Geen probleem!

Onze dienstverlening stopt niet als uw project succesvol is opgeleverd. Mocht uw website om wat voor reden dan ook plotseling niet correct meer werken dan lossen wij het zo snel mogelijk voor u op. Een gegarandeerde snelle dienstverlening, dat is waar wij voor staan!

Geen kantoor = gunstige tarieven voor u!

Muzo Media beschikt niet over een luxe en kostbaar kantoorgebouw, daarentegen hebben wij een kantoor aan huis van waaruit wij ons met veel enthousiasme inzetten om succesvolle on- en offline concepten te ontwikkelen voor onze opdrachtgevers. Hierdoor kunnen wij de kosten voor u als klant laag houden zonder aan kwaliteit in te leveren. Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ons werkgebied

Vanuit ons kantoor in Zwaag in de gemeente Hoorn werken wij met veel plezier aan opdrachten. Onze klanten zijn voornamelijk MKB-ondernemingen en ZZP’ers uit Noord Holland, met name uit de regio Hoorn, Zwaag, Alkmaar, Den Helder, Schagen, Heerhugowaard en Haarlem. Daarnaast werken wij ook voor diverse opdrachtgevers uit Amsterdam, Utrecht, Friesland, Rotterdam en Groningen. Vanzelfsprekend werken wij ook graag aan opdrachten buiten deze regio’s. Inmiddels mogen wij ook een aantal bedrijven uit Frankrijk, België en Zweden tot onze klantenkring rekenen.

Meer weten? Neem contact op.

Wilt u uw website zoekmachinevriendelijk opbouwen en zijn de teksten daarbij een laatste ontbrekende punt? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Sluiten

Kennis met ons maken?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en u hoort snel van ons!Ik wil graag informatie over *
Website makenLogo ontwerpGrafisch ontwerpWebhostingOverige