Webdesign in Alkmaar.

Wij bouwen op maat gemaakte websites inclusief WordPress CMS systeem

Webdesigner in de omgeving van Alkmaar.

Bent u op zoek naar een website bouwer uit de regio van Alkmaar of een webdesigner met veel ervaring in het bouwen van websites? Bent u een bedrijf gestart in Alkmaar en bent u op zoek naar een professionele website op maat waarmee u uw diensten of producten online aan kunt gaan bieden? Muzo Media uit Obdam is u als Full Service internetbureau graag volledig en vakkundig van dienst. Wij kunnen voor u een complete en professionele website bouwen met een ontwerp welke volledig op uw wensen en eisen is afgestemd.

Goed vindbaar met professionele uitstraling

Kiest u voor een WordPress website of een professionele website op maat? Wij zorgen er altijd voor dat u optimaal vindbaar bent in zoekmachines als Google. We werken volledig zoekmachine vriendelijk en geven u daarnaast een aantal handige tips mee. Daarnaast kiest u voor een professioneel design, op basis van de laatste trends en inzichten. Deel ons uw (algemene) ideeën met betrekking tot het design, of geef een aantal specifieke wensen op. Wij zorgen er als website bouwer uit Alkmaar vervolgens voor dat u een professioneel geheel ontvangt dat alles naar wens zal zijn. U bent goed vindbaar, zodat u uw omzet kunt vergroten.

Creatieve en functionele website

Bent u een ondernemer in Alkmaar die een goede website kan gebruiken? Wij gaan graag creatief, functioneel en stijlvol voor u aan de slag, zodat u een professionele website ontvangt waar u jaren mee vooruit kunt. Uw bezoekers weten u goed te vinden, worden aangenaam verrast door het aansprekende design en navigeren eenvoudig door de verschillende menu’s. Dit leidt tot een optimale conversie op uw website, waardoor we voor u een website bouwen in Alkmaar, waarmee u zorgt voor een prachtig digitaal visitekaartje voor uw bedrijf.

Bent u benieuwd wat er mogelijk is en wilt u dat graag horen van een vakkundige website bouwer uit Alkmaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag waar we u mee van dienst kunnen zijn!

Ons werkgebied

Vanuit ons kantoor in Obdam in de gemeente Koggenland werken wij met veel plezier aan opdrachten. Onze klanten zijn voornamelijk MKB-ondernemingen en ZZP’ers uit Noord Holland, met name uit de regio HoornSchagenAlkmaar, OpmeerUrsemHeerhugowaard en Haarlem. Daarnaast werken wij ook voor diverse opdrachtgevers uit Amsterdam, Utrecht, Friesland, Rotterdam en Groningen. Vanzelfsprekend werken wij ook graag aan opdrachten buiten deze regio’s. Inmiddels mogen wij ook een aantal bedrijven uit Frankrijk, België en Zweden tot onze klantenkring rekenen.

Respnsive website voor de tablet

WordPress webdesigner Alkmaar.

Onderhoud eenvoudig uw eigen website via het gebruiksvriendelijke WordPress CMS systeem

Muzo Media heeft zich de afgelopen 9 jaar ontwikkeld tot een echte WordPress specialist, we hebben inmiddels al meer dan 150 WordPress websites opgeleverd. Wij zijn zelfs zo te spreken over het WordPress CMS systeem dat wij al enkele jaren hebben besloten om uitsluitend professionele op maat gemaakte websites te ontwikkelen welke voorzien zijn van WordPress.

Het WordPress systeem staat bekend om zijn gebruikersvriendelijkheid en wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. Het systeem stelt u als gebruiker in staat om uw website eenvoudig zelf te onderhouden zonder dat u verstand hoeft te hebben van ingewikkelde codes. Met slechts een paar klikken kunt u teksten en foto’s binnen uw WordPress website aanpassen of een nieuwe pagina toevoegen.

Het grote pluspunt van WordPress is dat het open source is, dit wil zeggen dat er een grote gebruikersgroep continu werkt aan het verbeteren van WordPress. Zo komen er met regelmatig updates uit waardoor het systeem altijd up to date is, meegaat met de huidige technieken op internet en en niet geheel onbelangrijk, optimaal beveiligd is.

WordPress admin omgeving

Recente webdesign projecten.

Websites die wij de afgelopen tijd gebouwd hebben

Meer weten? Neem contact op.

Bent u op zoek naar een professionele website? Wij helpen u graag! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en sta versteld van onze scherpe tarieven.

Sluiten

Kennis met ons maken?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en u hoort snel van ons!Ik wil graag informatie over *
Website makenLogo ontwerpGrafisch ontwerpWebhostingOverige