Webhosting

Een betrouwbare partner voor de webhosting van uw website.

Onze webhostingpakketten

Er is altijd een pakket wat bij u past!

Alles-in-1 SMALL

Ons kleinste webhostingpakket is geschikt voor de simpele website welke geen gebruik maakt van een CMS zoals WordPress, Joomla, Drupal of TYPO3.

Inclusief .nl of .com domeinnaam
1 GB schijfruimte
10 GB dataverkeer per maand
5 emailadressen
0 MySQL databases
Toegang tot controlepaneel

€ 3,75 per maand

(45 euro per jaar)

Hostingpakket aanvragen

Alles-in-1 MEDIUM

Maakt uw website gebruik van een Content Management Systeem zoals WordPress, Joomla of TYPO3? Dan is ons Alles-in-1 Medium pakket het juiste pakket voor u!

Inclusief .nl of .com domeinnaam
2 GB schijfruimte
50 GB dataverkeer per maand
25 emailadressen
10 MySQL databases
Toegang tot controlepaneel

€ 5,75 per maand

(69 euro per jaar)

Hostingpakket aanvragen

Alles-in-1 UNLIMITED

Bent u op zoek naar een extreem hosting pakket? Dan is het Alles-in-1 Unlimited pakket iets voor u! Enorme opslagruimte en onbeperkte dataverkeer.

Inclusief .nl of .com domeinnaam
7 GB schijfruimte
Onbeperkt dataverkeer
Onbeperkt emailadressen
Onbeperkt MySQL databases
Toegang tot controlepaneel

€ 10,75 per maand

(129 euro per jaar)

Hostingpakket aanvragen

SSL certificaat

✓ Comodo SSL certificaat voor 1 jaar (Validatie zonder groene adresbalk)
✓ Uw website veilig met https en slotje
✓ Aanvraag van het Comodo SSL certificaat
✓ Installatie van het Comodo SSL certificaat in uw website
✓ Geen gedoe, alles wordt voor u geregeld!

€ 25,- per jaar

 

Voordelen SSL certificaat

Hoger in Google
Google vindt beveiliging erg belangrijk. Daarom heeft Google onlangs aangekondigd dat het hebben van een SSL certificaat een positieve invloed heeft op de zoekresultaten. Google is onder de vlag van “HTTPS everywhere” begonnen met het hoger beoordelen van websites die voorzien zijn van de https verbinding ten opzichte van websites die voorzien zijn van de standaard http extensie. Een SSL certificaat kan dus bijdragen aan een hogere postie in de zoekresultaten van de zoekmachines.

 

SSL certificaat wekt vertrouwen
Een SSL certificaat geeft uw website een professionele uitstraling waardoor het uw bezoekers meer zekerheid en vertrouwen geeft. Uw bezoeker ziet in de adresbalk dat uw website start met https:// met daarvoor een groen slotje en daarachter de melding dat de website veilig is.

 

Beveiliging
De techniek van een SSL certificaat zorgt ervoor dat er letterlijk een beveiligde verbinding ontstaat tussen een bezoeker en uw website. Een hacker (man-in-the-middle attack) kan hierdoor niet stiekem meekijken of de gegevens onderscheppen doordat alle informatie versleuteld verzonden wordt. Dit is zeker essentieel als u gebruik maakt van bijvoorbeeld een inlog module, contactformulier, inschrijfformulier of een webshop.

SSL certificaat aanvragen

Geschikt voor alle grote CMS systemen

Uptime van 99.9% op alle pakketten

Inclusief 1 gratis domeinnaam *

Uw website optimaal beveiligd!

Het belang van betrouwbare webhosting

Veel bedrijven onderschatten het belang van een betrouwbare webhosting. Want stelt u zich eens voor als uw website of webshop plotseling niet meer reageert of als uw klanten u niet meer kunnen emailen of u de email van uw klanten niet meer ontvangt?

Muzo Media doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw website altijd online is. Daarom beschikken wij over supersnelle en veilige webservers in een groot beveiligd datacentrum in Nederland. Met trots kunnen wij u mededelen dat wij hierdoor afgelopen jaar een servicegraad hebben behaald van 99,99%, dat wil zeggen dat onze servers afgelopen jaar nauwelijks downtime hebben gekend.

Service en advies op maat

Goede service en advies op maat is erg belangrijk. Daarom kunt u bij Muzo Media altijd terecht wanneer u vragen of hulp nodig heeft bij het instellen van uw email op uw computer, tablet of mobiele tefoon, het aanmaken van een database of het instellen van een domein doorverwijzing.

Wilt u meer weten over onze webhosting of overige diensten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Onze voordelen

  • De juiste prijs-kwaliteitverhouding;
  • Afgelopen jaar behaalden wij 99,9 % up-time;
  • Gratis domeinnaam, veel opslagruimte en diverse extra opties
  • Professionele service en advies op maat;
  • Emailfaciliteiten, spamfilter en webmail
  • Uw eigen controlepaneel waarin u alles eenvoudig kunt regelen;
  • Dagelijkse back-ups;
  • Onze hostingspakketten zijn geschikt voor diverse CMS systemen, waaronder WordPress, Joomla en TYPO3.
  • Vele webtalen mogelijk, onder andere HTML, PHP, ASP, MySQL .net, cgi en ssi;
  • Eenvoudige upgrade mogelijkheden naar een groter pakket;

Domeinnaamregistratie

Met alleen een hostingspakket bent u er nog niet. Uw klanten moeten uw bedrijf kunnen vinden op het internet door een naam in te tikken, bijvoorbeeld www.uwbedrijf.nl. Deze naam is de domeinnaam en wordt ook gebruikt voor uw e-mailadres. Tevens is een passende domeinnaam van belang voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines.

Standaard krijgt u bij onze webhostingpakketten 1 gratis domeinnaam. Mocht u meer domeinnamen voor uw website willen registreren dan regelen wij dit graag voor u. U wilt wellicht ook een .com domeinnaam registeren en deze vervolgens doorverwijzen naar uw .nl domein. Muzo Media regelt het redirecten van uw domeinnamen gratis voor u.

Domeinnamen verhuizen?

Het kan zijn dat u uw domeinnamen en/of hosting bij een ander bedrijf heeft lopen maar dat u ontevreden bent met de dienstverlening en deze graag wilt onderbrengen bij Muzo Media. Wij kunnen het complete traject van het verhuizen van een domeinnaam en/of hosting voor u regelen zodat u zelf tijd over houdt voor belangrijkere zaken.
Extentie Land / Type Prijs per jaar
.nl Nederland €13,00 excl. btw
.com Commercieel €16,00 excl. btw
.eu Europa €17,50 excl. btw
.be België €17,50 excl. btw
.net Netwerk €17,50 excl. btw
.info Informatie €25,00 excl. btw
.org Organisatie €25,00 excl. btw
.mobi Mobiel €35,00 excl. btw
.nu Polynesische eiland Niue €35,00 excl. btw
De bovenstaande domeinnaam extensies zijn de meest populaire extensies. Naast de bovenstaande extensies kunt u bij Muzo Media meer dan 50 verschillende extensies registeren tegen verschillende tarieven en met wisselende registratieperioden. Neem contact met ons op voor meer informatie over de registratieperioden en de tarieven van de beschikbare extensies.

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief btw.

* Voor het gebruik van opslag en dataverkeer geldt een Fair Use Policy (FUP). Dit houdt in dat je in principe ongelimiteerd opslag en dataverkeer hebt, echter wanneer dit extreme aantallen gaat aannemen welke ver boven het gemiddelde liggen hebben wij het recht om in te grijpen.

Heeft u al een website en wilt u extra domeinnamen aanvragen? Geen probleem! Bestel nu eenvoudig en snel extra domeinnamen tegen een voordelig tarief!