Webwinkel laten maken.

Online succes met een eigen webshop inclusief CMS systeem

Terwijl de fysieke detailhandel steeds meer onder druk staat blijft de markt voor online verkopen stabiel verder groeien. Deze ontwikkeling biedt tal van mogelijkheden voor u als ondernemer! Met een webshop kunt u namelijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw producten verkopen! Wilt u een webshop of een WordPress webshop laten ontwikkelen? Muzo Media realiseert op maat gemaakte professionele webshops welke volledig bij uw huisstijl en corporate identity passen. Of u nu starter bent of een reeds gevestigd bedrijf, wij vinden voor iedere online ambitie een webshop met passende oplossingen.

WordPress webshop

Wij ontwikkelen onze webshops op basis van het populaire open source CMS systeem WordPress in combinatie met Woocommerce. Met behulp van dit e-commerce systeem kunnen complete webwinkels worden ontwikkeld met tal van functionaliteiten. Zo kunt u als eigenaar van de webshop eenvoudig via het beheergedeelte producten, pagina’s, foto’s en teksten toevoegen, aanpassen en verwijderen. Daarnaast kunt u in de beheeromgeving de voorraad beheren, pakbonnen en facturen afdrukken, kortingscodes aanmaken en uitgebreide bezoekers- en aankoopstatistieken inzien.

Webshop met online betaalgemak

Als betaalsysteem voor uw webshop heeft u de keuze uit tal van betaalmethoden en aanbieders. Zo kunt u ervoor kiezen om naast iDeal ook creditcard betalingen, Paypal of bankoverschrijvingen te accepteren om zo het gebruikersgemak van uw website te vergroten. Heeft u ook veel buitenlandse klanten dan kunt u ervoor kiezen om MinsterCash, de Belgische variant van iDeal of DIRECTebanking, d Duitse variant van iDeal, in uw webshop te integreren.

Bij het aanbieden van meerdere betaalmethodes is het verstandig om gebruik te maken van een Payment Service Provider. Dit biedt u niet alleen de mogelijkheid om meerdere betaalopties aan te bieden in uw website, het is in veel gevallen ook goedkoper dan een bank. Bij een Payment Service Provider hoeft u geen duur abonnement af te sluiten maar betaalt u per transactie een klein bedrag variërend van tot 99 eurocent, mede afhankelijk van het aantal transacties per maand.

Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u meer informatie ontvangen over de diverse betaalmethodes en aanbieders of bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Woocommerce webshop.

Onderhoud eenvoudig uw eigen webshop via het gebruiksvriendelijke Woocommerce CMS systeem

Het WordPress CMS systeem in combinatie met het Woocommerce systeem leent zich uitstekend voor het draaien van een professionele WordPress webshop. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van WordPress kunnen wij hoogwaardige maatwerk Woocommerce webshops aanbieden die voldoen aan alle eisen van de hedendaagse e-commerce oplossingen.

Woocommerce is een speciale webshop plugin welke binnen het WordPress CMS systeem draait en leent zich uitstekend voor passende e-commerce oplossingen. Doordat Woocommerce erg gebruikersvriendelijk is en daarnaast ook modulair en flexibel kan het voor een groot aantal toepassingen gebruikt worden. Zo kan het niet alleen gebruikt worden voor het verkopen van fictieve producten en diensten, er kunnen ook digitale producten zoals downloads mee verkocht worden naast tickets of online reserveringen. Ook is het mogelijk om via Woocommerce onder andere een product configurator te realiseren waarbij de klant het product naar wens kan samenstellen door middel van de keuze van diverse opties.

WordPress webshops op basis van het Woocommerce systeem kunnen worden voorzien van tal van opties zoals koppelingen met tal van populaire betaalmethodes via een payment provider zoals mollie.nl en sisow.nl, uitgebreide rapportages, geavanceerde backend en e-mailnotificaties met PDF en/of pakbon.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een WordPress webshop met Woocommerce? Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord.

WordPress admin omgeving

Recente webshop projecten.

Websites die wij de afgelopen tijd gebouwd hebben

Meer weten? Neem contact op.

Benieuwd naar de kosten voor het ontwikkelen van een WordPress Woocommerce webshop? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze scherpe tarieven!

Sluiten

Kennis met ons maken?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en u hoort snel van ons!