Webwinkel laten maken

Online succes met een eigen webwinkel inclusief CMS systeem

Terwijl de fysieke detailhandel steeds meer onder druk staat blijft de markt voor online verkopen stabiel verder groeien. Deze ontwikkeling biedt tal van mogelijkheden voor u als ondernemer! Met een webshop kunt u namelijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw producten verkopen!

Wilt u een webshop laten ontwikkelen? Muzo Media realiseert op maat gemaakte professionele webshops welke volledig bij uw huisstijl en corporate identity passen. Of u nu starter bent of een reeds gevestigd bedrijf, wij vinden voor iedere online ambitie een webshop met passende oplossingen.

Wij ontwikkelen onze webshops op basis van het populaire open source websinkel CMS systeem WordPress Woocommerce. Met behulp van dit e-commerce systeem kunnen complete webwinkels worden ontwikkeld met tal van functionaliteiten. Zo kunt u als eigenaar van de webshop eenvoudig via het beheergedeelte producten, pagina’s, foto’s en teksten toevoegen, aanpassen en verwijderen. Daarnaast kunt u in de beheeromgeving de voorraad beheren, pakbonnen en facturen afdrukken, kortingscodes aanmaken en uitgebreide bezoekers- en aankoopstatistieken inzien.
Als betaalsysteem voor uw webshop heeft u de keuze uit tal van betaalmethoden en aanbieders. Zo kunt u ervoor kiezen om naast iDeal ook creditcard betalingen, Paypal of bankoverschrijvingen te accepteren om zo het gebruikersgemak van uw website te vergroten. Heeft u ook veel buitenlandse klanten dan kunt u ervoor kiezen om MinsterCash, de Belgische variant van iDeal of DIRECTebanking, d Duitse variant van iDeal, in uw webshop te integreren.

Bij het aanbieden van meerdere betaalmethodes is het verstandig om gebruik te maken van een Payment Service Provider. Dit biedt u niet alleen de mogelijkheid om meerdere betaalopties aan te bieden in uw website, het is in veel gevallen ook goedkoper dan een bank. Bij een Payment Service Provider hoeft u geen duur abonnement af te sluiten maar betaalt u per transactie een klein bedrag variërend van tot 99 eurocent, mede afhankelijk van het aantal transacties per maand.

Ziet u door de bomen het bos niet meer en wilt u meer informatie ontvangen over de diverse betaalmethodes en aanbieders of bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Benieuwd naar de kosten voor het ontwikkelen van een WordPress Woocommerce webshop? Vraag vrijblijvend een offerte aan en sta versteld van onze scherpe tarieven.