Website laten maken.

Wij bouwen op maat gemaakte professionele websites met de nieuwste technieken!

Een website is vandaag de dag één van de belangrijkste gezichten van de identiteit van uw onderneming. Een website is als een digitaal visitekaartje, het is vaak de eerste kennismaking met uw onderneming. Potentiële klanten schrikken af als een website onduidelijk is of niet naar behoren werkt. Reden genoeg dus om uw bedrijf te voorzien van een representatieve en overzichtelijke website welke ook op technisch vlak goed in elkaar steekt.

Al meer dan 12 jaar houden wij ons vanuit onze thuisbasis in Zwaag & Obdam bezig met webdesign en de bouw van professionele websites. Wij weten dan ook als geen ander dat uw website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dient te zijn, over de juiste uitstraling moet beschikken en goed vindbaar moet zijn in Google en de overige zoekmachines. Dus bent u op zoek naar een op maat gemaakte creatieve, stijlvolle en functionele website met een professioneel webdesign welke goed scoort in de zoekmachines? Dan bent u bij Muzo Media aan het juiste adres!

WordPress websites.

Onderhoud eenvoudig uw eigen website via het gebruiksvriendelijke WordPress CMS systeem

Muzo Media heeft zich de afgelopen 9 jaar ontwikkeld tot een echte WordPress specialist, we hebben inmiddels al meer dan 175 WordPress websites opgeleverd. Wij zijn zelfs zo te spreken over het WordPress CMS systeem dat wij al enkele jaren hebben besloten om uitsluitend professionele op maat gemaakte websites te ontwikkelen welke voorzien zijn van WordPress.

Het WordPress systeem staat bekend om zijn gebruikersvriendelijkheid en wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. Het systeem stelt u als gebruiker in staat om uw website eenvoudig zelf te onderhouden zonder dat u verstand hoeft te hebben van ingewikkelde codes. Met slechts een paar klikken kunt u teksten en foto’s binnen uw WordPress website aanpassen of een nieuwe pagina toevoegen.

Het grote pluspunt van WordPress is dat het open source is, dit wil zeggen dat er een grote gebruikersgroep continu werkt aan het verbeteren van WordPress. Zo komen er met regelmatig updates uit waardoor het systeem altijd up to date is, meegaat met de huidige technieken op internet en en niet geheel onbelangrijk, optimaal beveiligd is.

WordPress admin omgeving

Responsive website.

laat uw website of webshop automatisch meeschalen op een smartphone of tablet.

Responsive webdesign is een ander woord voor een website die schaalbaar is. Een responsive website past zich automatisch aan aan de schermafmetingen van de computer, tablet of smartphone van de bezoeker. Met een responsive website heeft uw organisatie dus maar één website nodig die ongeacht het beeldschermformaat, altijd goed zichtbaar is. Een losse website voor mobiele gebruikers is hierdoor verleden tijd.

Bij een responsive website waarbij iemand vanaf zijn mobiele telefoon de website bezoekt wordt de website terug geschaald naar het schermformaat van de telefoon. Ook kan overbodige informatie, welke niet relevant is voor een mobiele bezoeker, achterwegen gelaten worden bij een responsive website. Naast het terugschalen van de website wordt ook de layout van de website automatisch geoptimaliseerd voor navigatie met de vinger in plaats van met de muis.

Respnsive website voor de tablet

Recente webdesign projecten.

Websites die wij de afgelopen tijd gebouwd hebben

Meer weten? Neem contact op.

Bent u op zoek naar een professionele website? Wij helpen u graag! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en sta versteld van onze scherpe tarieven.

Sluiten

Kennis met ons maken?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en u hoort snel van ons!Ik wil graag informatie over *
Website makenLogo ontwerpGrafisch ontwerpWebhostingOverige