WordPress website ontwikkelen.

Muzo Media is de WordPress specialist in de kop van Noord Holland

WordPress CMS systeem

Bent u op zoek naar een WordPress specialist in Noord Holland, of wilt u een WordPress website laten ontwikkelen? Muzo Media uit Obdam is u als Full Service internetbureau graag volledig en vakkundig van dienst, zodat u hier zelf geen omkijken naar heeft. Wij kunnen voor u een complete en professionele website bouwen op basis van het WordPress CMS systeem met een ontwerp op maat welke volledig op uw wensen en eisen is afgestemd.

Muzo Media heeft zich de afgelopen 9 jaar ontwikkeld tot een echte WordPress specialist. In deze 9 jaar hebben we inmiddels al meer dan 175 WordPress websites opgeleverd. Wij zijn zelfs zo te spreken over het WordPress CMS systeem dat wij al enkele jaren hebben besloten om uitsluitend professionele op maat gemaakte websites te ontwikkelen welke voorzien zijn van WordPress.

Voordelen WordPress
Het WordPress systeem staat bekend om zijn gebruikersvriendelijkheid en wordt wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt. Het systeem stelt u als gebruiker in staat om uw website eenvoudig zelf te onderhouden zonder dat u verstand hoeft te hebben van ingewikkelde codes. Met slechts een paar klikken kunt u teksten en foto’s binnen uw WordPress website aanpassen of een nieuwe pagina toevoegen.

Het grote pluspunt van WordPress is dat het open source is, dit wil zeggen dat er een grote gebruikersgroep continu werkt aan het verbeteren van WordPress. Zo komen er met regelmatig updates uit waardoor het systeem altijd up to date is, meegaat met de huidige technieken op internet en en niet geheel onbelangrijk, optimaal beveiligd is.

WordPress onderhoud.

Uw WordPress website altijd zorgeloos en veilig online

Het WordPress CMS systeem wordt regelmatig voorzien van nieuwe updates die niet alleen nieuwe functies introduceren in het CMS systeem, ook kunnen er met updates belangrijke veiligheidslekken gedicht worden die een gevaar kunnen vormen voor uw website.

Het is daarom van groot belang om uw WordPress website altijd up to date te houden zodat hackers geen grip kunnen krijgen op uw website. Echter kan een update van WordPress ervoor zorgen dat uw WordPress thema of de gebruikte plugins problemen geven. Laat Muzo Media daarom uw WordPress website beheren zodat deze altijd voorzien is van de nieuwste updates en uw website altijd online blijft zonder problemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden in WordPress onderhoud? Neem contact met ons op.

WordPress admin omgeving

Responsive website.

laat uw website of webshop automatisch meeschalen op een smartphone of tablet.

Responsive webdesign is een ander woord voor een website die schaalbaar is. Een responsive website past zich automatisch aan aan de schermafmetingen van de computer, tablet of smartphone van de bezoeker. Met een responsive website heeft uw organisatie dus maar één website nodig die ongeacht het beeldschermformaat, altijd goed zichtbaar is. Een losse website voor mobiele gebruikers is hierdoor verleden tijd.

Bij een responsive website waarbij iemand vanaf zijn mobiele telefoon de website bezoekt wordt de website terug geschaald naar het schermformaat van de telefoon. Ook kan overbodige informatie, welke niet relevant is voor een mobiele bezoeker, achterwegen gelaten worden bij een responsive website. Naast het terugschalen van de website wordt ook de layout van de website automatisch geoptimaliseerd voor navigatie met de vinger in plaats van met de muis.

Respnsive website voor de tablet

Recente webdesign projecten.

WordPress websites die wij de afgelopen tijd gebouwd hebben

Meer weten? Neem contact op.

Wilt u een professionele WordPress website laten ontwikkelen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en sta versteld van onze scherpe tarieven.

Sluiten

Kennis met ons maken?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten? Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en u hoort snel van ons!Ik wil graag informatie over *
Website makenLogo ontwerpGrafisch ontwerpWebhostingOverige